BOSHOVENSE VELDEN

Ligging

Vakantiewoning Boshovense Velden is gelegen midden in een groene omgeving in het dorp Grobbendonk op een wandel- en fietsknooppuntennet. Verschillende uitgestippelde en bewegwijzerde routes komen langs de hoeve.

 

Logies

Deze gerenoveerde hoeve biedt ruimte tot maximaal 10 personen. Tot in de perfectie afgewerkt om een comfortabel en relaxerend verblijf te garanderen.

De benedenverdieping bestaat uit een grote open ruimte met een centraal kookgedeelte inclusief kookeiland, drie grote ramen geven uitzicht op de prachtige, groene voor- en achtertuin.

De bovenverdieping bestaat uit twee slaapkamers voor twee personen en een loft die geschikt is voor zes personen. Ook zijn er drie volledig uitgeruste badkamers (inclusief toilet) aanwezig. Aan ruimte geen gebrek!

 

Troeven

Word wakker met de stralende ochtendzon op je gezicht, maak een wandeling in één van de prachtige natuurgebieden of leef je uit in één van de vele activiteiten in de buurt (kajak, huifkartocht, ponyrijden enzovoort).

Liever op pad te paard? Ook ruiters komen aan hun trekken, aangezien de woning zich vlakbij manege Welkomhoeve bevindt.

Na een actieve dag relaxeer je in de sauna/ infraroodcabine. Nog meer comfort tijdens je verblijf? Geniet van opgemaakte bedden.

Verder kan ook contact worden gelegd met een degelijke traiteur uit onze regio. Voor wie samen met de ganse familie van een uitgebreid ontbijt, een meergangenmaaltijd of een BBQ wenst te genieten, bevelen we zeker deze formule aan.

Contactgegevens

 

Boshovense Velden

Welkomhoeve 3

2280 Grobbendonk

Tel. +32 490 56 80 64

boshovensevelden@gmail.com